Shop hier om je outdoor ervaring compleet te maken

 

Wij willen dat je naar buiten gaat voor nieuwe avonturen. Op ieder tijdstip van de dag en op de mooiste plekken in de natuur om onvergetelijke momenten te creëren. Omdat de merken van go2explore een uitgebreid assortiment essentiële producten aanbieden, is je avontuur klaar om echt uitzonderlijk te zijn. Jij zorgt voor de perfecte locatie en go2explore zorgt voor de juiste tools.


GCI Rocker Chairs

LETS ROCK THE OUTDOORS!

Campingstoelen met gepatenteerde Rocker™-technologie

 

GCI-campingstoelen domineren, met 80% marktaandeel en hun levenslange garantie al jaren, de Amerikaanse markt van campingstoelen. Nu zijn ze eindelijk verkrijgbaar in Europa, zodat je ook hier van de zachte unieke Rocker™-technologie kunt genieten. Ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van GCI campingstoelen en bereid u voor op ontspannende uurtjes in de open lucht.

 


GCI OUTDOOR

Kampeertafels


Ontdek de GCI Kampeertafel - opvouwbaar en compact voor maximaal buitengemak.
De Compact Camp Table van GCI Outdoor maakt indruk met zijn unieke ontwerp uit één stuk, waardoor de tafel kan worden ingeklapt tot de helft van de grootte van andere campingtafels. Ondanks het compacte formaat bieden zij voldoende ruimte voor twee personen of dient hij als praktisch bijzettafeltje.

 


GCI OUTDOOR

Buitenkeukens


Ontdek de ontspannen wereld van het buiten koken met de Cook Stations van GCI Outdoor. Als je buiten wilt koken maar weinig ruimte hebt voor je keukengerei, dan is dit compacte en portable kookstation de ideale oplossing. Met een simpele handbeweging kan hij gemakkelijk worden geopend en gesloten en bent je klaar voor culinaire avonturen in de natuur.

 


KlYMIT OUTDOOR

WATER OPLOSSINGEN

Genereer duurzaam en zonder energieverbruik warm water en geniet van het comfort van een warme douche. De Klymit WaterPort-serie is de ideale wateroplossing voor outdoor gebruik. Door de zwarte kleur warmt de container op in de zon en produceert snel aangenaam warm water. Dankzij het geïntegreerde autoventiel kan het water makkelijk onder druk worden gezet met een handpomp of 12V compressor, wat zorgt voor een aangename douche met voldoende water. Kies de WaterPORT-serie als betrouwbare en draagbare waterdrukoplossing.

KLYMIT OUTDOOR WATERPORT

ROOF SPACE

HARD COVER DAKTENT

 

De Roof Space is de eerste opvouwbare hard cover daktent op de markt. Deze nieuw ontwikkelde, zeer robuuste en hoogwaardige aluminium hard cover  koffer vervangt het traditionele dunne PVC-zeildoek van de vorige generatie soft cover daktenten. Dit betekent dat de Roof Space er niet alleen goed uitziet, maar ook de aerodynamica en het rijcomfort verhoogt. De innovatieve constructie en de gasdrukveren maken het openen en dichtklappen van deze daktent tot kinderspel.


TRACKING TRAILER

Go2Explore Edition

 

De Tracking Trailers zijn gemaakt voor de avontuurlijke ontdekkingsreiziger. Wil je veel zien, beleven en toch comfortabel reizen? Dan is een Tracking Trailer je ideale reisgenoot. Hij staat immers altijd klaar voor het volgende avontuur.

Met een Tracking trailer kom je op de mooiste plekken. Of je nu op een kampeerterrein staat of helemaal off-grid midden in de natuur. De stoere uitstraling van een Tracking Trailer geeft je de ultieme buitenleven ervaring. De Trailer is in meerdere uitvoeringen leverbaar, zo is er altijd wel een die bij je past.

TRACKING TRAILER

RUSTIEK KAMPEREN

RUSTIEK KAMPEREN

De gidsen met kleine & rustige CAMPINGS

 

Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen 25 jaar een grote schare liefhebbers van natuurlijk en kleinschalig kamperen in de natuur opgebouwd. Met deze splinternieuwe gidsen heb je de beste selectie van rustieke campings in heel Europa bij de hand. Wat deze campings allemaal gemeen hebben, is de omschrijving rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.